Groove Collective bestaat 3 jaar!


Vrijdag 4 november - 22:00
Azijnfabriek 2.0
Roermond

Meer info : http://www.azijnfabriek.nl


Bij een jubileum hoort natuurlijk een feestje! Drie jaar geleden hadden we ons eerste event: GroovyFunkadelicMusic! Zaal Ernesto's in Sittard was bomvol en wat een heerlijke vibes waren dat. Het was de start van groep creatievelingen die samen concepten bedenken, uitvoeren, programmeren en decoreren. Drie jaar later, 40+ events en samenwerkingen met o.a. Solar Weekend, Red Bull, Op Dreef Festival,Bevrijdingsfestival Limburg, Azijnfabriek 2.0, ECI Cultuurfabriek enPoppodium Volt gaan we als een speer en met ons nieuwste concept hopen we volgend jaar minimaal 15 extra festivals te mogen invullen.

Goede reden voor een dik feest dus! Daarom hebben we niemand minder dan DJ Leroy Rey uitgenodigd van Wicked Jazz Sounds & 22tracks! Hij was er de allereerste editie ook bij, en deze man knows that good shit!

Verwacht slingers, entertainment en heel veel feest!


♫ Line Up ♫ 
Area 1
DJ Leroy Rey
AdelicFunk
Dj Rard
Definitely Maybe 

Area 2
Lex Soulmoves
Sebtick