wij zijn groove collective

 
about-us-logo.jpg

ONZE HiGHLIGHTS

  • Red Bull Art of Camping
  • Solar weekend festival ‘14 ‘15 ‘16
  • Bevrijdingsfestival Limburg 14’ 15’ 16’
  • Op Dreef Festival

FESTIVAls + parties = OUR PLAYGROUND

Wij zijn een collectief van creatieve geesten die sinds 2013 samen festivals en feesten organiseren, decoreren, programmeren en alles eromheen.
 
Een eigen podium op Solar Weekend, Op Dreef Festival, Bevrijdingsfestival Limburg en een maandelijks terugkerend evenement in de Azijnfabriek. Dit is een kleine greep uit ons repertoire.

Sinds kort hebben wij ons nieuwste project afgerond, de TREKstage. Een caravan omgebouwd tot een mobiel podium (zie bijlage). Deze is vanaf nu te huur voor feesten, partijen, bruiloften, beurzen etc.
 
Wij beschikken over decoratie, dj's en techniek (geluid & licht). Tevens kunnen wij op maat concepten aanleveren.

Vragen of meer info nodig?
Mail ons op info@groove-collective.nl


Concepten

Caravan-3568 copy.jpg
 

DE TREK'stage

Een compleet feest dat zo komt binnenrijden! Als de caravan gesloten is, kunt u foto's en films projecteren op de witte klep. Opent u de klep, staat de dj klaar om het feest te beginnen! 

Afgelopen 3 jaar hebben wij ons vooral op festivals gericht, met samenwerkingen met o.a. Red Bull, Solar, Extrema en het Bevrijdingsfestival. Hier verzorgden wij het podium, decoratie en de programmering. 

 

DEEJAYS

DJ AdelicFunk

AdelicFunk is al meer dan tien jaar in de DJ scene. Hij begon zijn carrière in Spanje bij clubs als de Buddha Bar en Pacha. Zijn draaistijl is eclectisch en allround. Van soul tot house, van salsa tot funk en van oude hitjes naar nieuwe jasjes.

Definitely Maybe

Mister Definitely Maybe! Een vaste waarde voor de Groove Collective feestjes. Denk aan de zon en een warme zomeravond in een nachtclub ergens op een strandje in Brazilië.Dit omschrijft het gevoel wel als je de ene na de andere lekkere plaat voorbij hoort komen